Suomen kurkkulaulajat ry tekee jatkuvaa yhteistyötä Suomi-Mongolia-seuran kanssa. Tältä sivulta löydät pdf:nä seuran jäsenlehdet vuodesta 1998. Uusimman lehden saat kotiisi liittymällä Suomi-Mongolia-seuraan

Suomi-Mongolia-Seura ry. on suomalainen ystävyysseura, joka yhdistää Mongoliasta ja mongolialaisesta kulttuurista kiinnostuneita. Seura syventää Mongolian ja mongolialaisen kulttuurin tuntemusta Suomessa sekä edistää Suomen ja Mongolian välisiä suhteita. Seuran perustava kokous pidettiin 30. syyskuuta 1969 ja se merkittiin yhdistysrekisteriin tammikuussa 1970. Perustajina olivat Osmo Jussila, S. Albert Kivinen, Matti Klinge, Jeja-Pekka Roos ja Lauri Rossi. Nykyään seuralla on noin 100 jäsentä ja puheenjohtajana toimii Ronny Rönnqvist.

Seuran jäsenlehti tehdään talkootyönä ja se ilmestyy paperimuodossa kahdesti vuodessa. Jäsenlehdessä käsitellään kirjoittajien kiinnostuksen mukaan mitä tahansa Mongoliaan liittyvää kuten historiaa, yhteiskuntaa, politiikkaa, uskontoja, musiikkia, luontoa ja matkailua. Kaikki Mongolian-ystävät ovat tervetulleita niin seuran jäseniksi kuin lehden kirjoittajakuntaankin. Seuran johtokunta valitaan vuosikokouksessa. Vuonna 2014 valitut johtokunnan jäsenet ovat: Puheenjohtaja Ronny Rönnqvist, Jertta Ratia, Seppo Rinne, Lea Loiri, Eeva-Riitta Karhula, Pirjo-Liisa Karhumaa, Matti Kiviniemi, Leena Mutanen ja Antti Ruotsala.

Seuran vuosittainen jäsenmaksu on 15 euroa.
Tilinumero: FI 09 5780 0720 358535
Viitenumero: 2118
Tiedonantoihin maksajan nimi ja osoite.